Foto: Privātais arhīvs

Garda biešu zupa, kas pagatavota no tītara gaļas. Tasty.lv "Zupu konkursam" to iesūtījusi lasītāja Evija. Viņas ģimene to ļoti iecienījusi izteiktās un vienreizējās garšas dēļ.

7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 lūdens500 gtītara gaļa3 lieli burkāni8 vidēja izmēra kartupeļi500 gmarinētas bietes sāls pipari

Pagatavošana

1

Katliņā lej ūdeni un ieliek tītara gaļas gabalus. Tītara buljonu vāra, līdz tas izteikti piesātināts, aptuveni stundu. Kad buljons uzvārīts, tītara gabaliņus ņem laukā.

2

Pēc tam buljonā liek burkānu gabaliņus. Pēc kāda mirkļa kartupeļus.

3

Kad kartupeļi pāris minūtes pavārījušies, zupai liek klāt marinētās bietes un nelielos gabaliņos sagrieztu novārīto tītara gaļu. Kādu brīdi pavāra, līdz burkāni un kartupeļi mīksti.

4

Gatavo zupu pasniedz ar krējumu un lociņiem.

Iesūtīja: Evija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!