45Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gcietais siers1 ķiploka daiviņa saujazaļumi200 gmilti šķipsnasāls1 TKcepamais pulveris1 TKcukurs2 olas300 mlūdens50 mleļļa eļļa (cepšanai)
Pagatavošana
1
Uz rupjās rīves sarīvē sieru. Smalki sagriež ķiploku un sakapā zaļumus (pēc izvēles), noliek malā.
2
Bļodā samaisa sausās sastāvdaļas: miltus, sāli, cepamo pulveri un cukuru. Pievieno ķiploku un sieru, izmaisa.
3
Otrā bļodiņā ar mikseri sakuļ olas, pievieno ūdeni un eļļu, sakuļ. Olu ūdeni pamazām pievieno miltiem, samaisot vienmērīgu mīklu. Iecilā zaļumus.
4
Pannā karsē eļļu un cep pankūkas. Pasniedz ar skābu krējumu.
BrokastisLaunagsPannā cepts ēdiensAugu eļļaCepamais pulverisGaršvielas un garšaugiMiltiOlasŪdensPankūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit