30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 25
180 gmaršmelovi jeb zefīri50 gsviests200 gtumšā šokolāde125 grīsu brokastu pārslas (piemēram, "Choco Crispies") PIEDERUMI: dēlītis vai paplāte, noklāta ar cepamo papīru
Pagatavošana
1
Maršmelovus ber nelielā katliņā un pievieno sviestu. Ja maršmelovi ir lieli, tos var sagriezt sīkākos gabaliņos.
2
Uz lēnas uguns maršmelovus un sviestu izkausē. Paralēli karstā ūdens peldē izkausē arī tumšo šokolādi.
3
Pēc tam ņem nost no plīts katliņu un iemaisa izkausēto zefīru masā šokolādi. Pieber klāt arī rīsu brokastu pārslas, un visu kārtīgi apmaisa.
4
Saldajai masai ļauj nedaudz atdzist. Pēc tam sataisa no masas nelielas bumbiņas un liek uz cepamā papīra, ļaujot sastingt.
5
Ātrākai gardumu baudīšanai, šokolādes bumbiņas var ielikt ledusskapī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit