Pats ārsts kvēli uzskatījis, ka tieši auzu pārslām pievienotie augļi, kā arī regulāra dārzeņu ēšana, izdziedējusi viņu no dzeltenās kaites. Lai vai kā, šī noteikti ir maltīte, kuru vērts pamēģināt!
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 ābols1 citrona sula250 gauzu pārslu muslis200 ggrieķu jogurts100 mlpiens svaigi augļi un ogas (piemēram, mellenes, avenes, apelsīni, banāni)
Pagatavošana
1
Ābolu nomizo un iztīra tā serdi, pēc tam sarīvē. Sarīvēto ābolu pēc tam sajauc ar svaigi izspiestu viena citrona sulu.
2
Pievieno musli (to var pagatavot pēc šīs receptes), grieķu jogurtu un pienu. Visu kārtīgi apmaisa.
Musli pasniedz uzreiz, kopā ar svaigiem augļiem un ogām. Taču musli, kamēr tam vēl nav pievienoti augļi un ogas, var noturēt kādu brīdi ledusskapī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit