50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gkārtainā mīkla3 olas150 mlskābs krējums100 gsiers (var būt dažādi sieri)200 gcepeša gaļa (vai jebkura cita gaļa: šķiņķis, desa, vārīta gaļa utml.) zaļumi
Pagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C. Sagatavo cepamo formu, to ietaukojot ar sviestu un izkaisot ar miltiem (liekos izberot laukā).
2
Atlaidina kārtaino mīklu, lai to varētu ieklāt formā.
3
Kad mīkla ieklāta formā, veidojot vertikālas maliņas arī uz augšu, pamatni sabaksta ar dakšiņu, ieklāj cepamo papīru, uzber pupas, kas piespiež papīru, un liek groziņu cepties 15 minūtes. Noņem papīru ar pupām un turpina cept vēl 5 minūtes.
4
Lielā bļodā sakuļ olas ar krējumu. Rupji sarīvē sieru un pievieno olām.
5
Smalki sagriež gaļu, zaļumus un iemaisa olās. Masu ielej izceptajā groziņā un liek cepeškrāsnī.
6
Cep apmēram 25 minūtes, līdz ola sarecējusi.
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiKārtainā mīklaOlasSiersSkābais krējumsPlātsmaizesviegliGaļas sacepumiIkdienas maltīteiGaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit