Sastāvdaļas
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsē 180 grādus karstu. Sieru izņem no iepakojuma un liek uz pannas, kura izklāta ar cepampapīru.
Liek krāsnī un cep, līdz siera augšpusīte "uzpūšas" jeb paceļas uz augšu (aptuveni 15 minūtes). Izņem no cepeškrāsns un atdzesē 5-8 minūtes. Atdzesēšana pirms pasniegšanas nepieciešama, jo siers cepoties ritulīša iekšpusē kļūst ļoti karsts.
Kamēr siers cepas, no dzērvenēm sīrupu ielej mazā katliņā un pievieno tam kļavu sīrupu. Ik pa laikam apmaisot, vāra uz nelielas liesmas, līdz šķidruma daudzums samazinājies uz pusi un ieguvis vidēji šķidras mērces konsistenci. Katliņā ieber dzērvenes un visu uzkarsē. Noņem no uguns.
Dzērvenes kopā ar sīrupu pārlej kamambēra sieram. Pārkaisa ar pistācijām un rozmarīna lapiņām.
Recepti sagatavojusi bloga "Lindas Virtuve" autore Linda Tellgrena.