30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
50 gsviests (kausēts)300 mlmilti3 TKcepamais pulveris1 TKsāls1 ĒKcukurs1 ola250 mlpiens eļļa (cepšanai)
Pagatavošana
1
Nelielā bļodiņā izkausē sviestu, noliek malā. Lielā bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri, sāli un cukuru. Miltu vidiņā izveido iedobi un ielej kausēto sviestu, pievieno olu un pienu.
2
Samaisa gludu mīklu, sākot maisīt no centra. Ļauj mīklai atpūsties piecas minūtes.
3
Tikmēr sakarsē pannu ar nelielu eļļas daudzumu. Cep nelielas pankūkas. Gatavās pankūkas liek uz silta šķīvja, lai neatdziest. Pasniedz ar ievārījumu vai kļavu sīrupu, vai ar medu.
BrokastisLaunagsĒdieni veģetāriešiemBērnu ballītes ēdieniPannā cepts ēdiensAugu eļļaCepamais pulverisCukursMiltiOlasPiensSviestsPankūkasIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit