40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 ola120 mlgrieķu jogurts120 mlpiens140 gmilti0.5 TKcepamais pulveris šķipsnasāls2 ĒKcukurs1 TKkanēlis daži pilieni vaniļas ekstrakts3 āboli eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Lielā bļodā sakuļ olu ar grieķu jogurtu un pienu, līdz iegūta vienmērīga konsistence.
2
Pēc tam pievieno miltus, cepamo pulveri, šķipsnu sāls, cukuru, kanēli un mazliet vaniļas ekstrakta. Visu sajauc, līdz iegūta skaista mīkla.
3
Ābolus nomizo, iztīra serdi un sarīvē vai sasmalcina salmiņos virtuves kombainā. Pēc tam sasmalcinātos ābolus iemaisa pankūku mīklā.
4
Uz vidējas uguns uzkarsē pannu. Uzlej eļļu un uzkarsē arī to. Pēc tam nelielās porcijās (aptuveni divas ēdamkarotes mīklas) lej pankūkas un cep, līdz tās ir zeltaini brūnas no katras puses (2-3 minūtes).
5
Pankūkas gatavo, līdz visa mīkla izcepta.
6
Pasniedz ar pūdercukuru, kļavu sīrupu, kausētu šokolādi vai citām piedevām.
Lai labi garšo!
BrokastisĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemAugu eļļaCepamais pulverisGrieķu jogurtsOlasPiensĀboliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit