9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gdesa (ar vai bez taukumiņa)3 vārīti kartupeļi3 olas2 ĒKskābais krējums1 ķiploka daiviņa sāls pipari rīvmaize eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Desu sagriež palielos gabaliņos un gaļasmašīnā samaļ kopā ar vārītiem kartupeļiem.
2
Masu ieliek bļodā, piesit klāt olas, pievieno skābo krējumu, saspiestu ķiploka daiviņu, kā arī sāli un piparus pēc garšas. Visu ar rokām samīca vienmērīgā masā, lai sastāvdaļas kārtīgi sajauktos.
3
No kotlešu masas veido nelielus plācenīšus, kurus apviļā rīvmaizē.
4
Kotletes cep uzkarsētā pannā ar nelielu daudzumu eļļas, līdz skaisti apbrūnējušas no katras puses. Pasniedz, kamēr vēl siltas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit