45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 glāzemilti1 ĒKcukurs šķipsnasāls1 ola1 glāzekefīrs0.5 glāzeverdošs ūdens0.5 TKdzeramā soda1 ĒKeļļa sviests (cepšanai)
Pagatavošana
1
Bļodā ieber miltus, pievieno cukuru un sāli, labi izmaisa. Vidū izveido bedrīti, iesit olu un ielej kefīru. Sākot maisīt no vidus, samaisa gludu mīklu.
2
Glāzē ielej verdošu ūdeni, kurā iemaisa sodu. Uzreiz ielej mīklā un izmaisa. Ļauj mīklai atpūsties 10 minūtes.
3
Ielej mīklā eļļu un izmaisa. Sakarsē pannu, apsmērē ar sviestu un cep pankūkas.
Pasniedz karstas ar medu vai ievārījumu, vai kļavu sīrupu.
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaCukursŪdensPankūkasviegliIkdienas maltīteiKefīrsDzeramā sodasals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit