Foto: Publicitātes attēli
Veselīgo kamas biezputru var vārīt arī kā debesmannā ar sulu. To saputo un pasniedz ar jogurtu un ogām. Recepti piedāvā Rimi gardēžu komandas šefpavārs Normunds Baranovskis.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
60 gkama200 mlsula (pēc izvēles)200 gogas (svaigas vai saldētas)400 gjogurts

Pagatavošana

1

Katliņā sakarsē sulu un pievieno kama miltus, izmaisa. Uz nelielas uguns vāra dažas minūtes, līdz kama sabriedusi.

2

Ļauj putrai atdzist, pēc tam saputo gaisīgā putrā, līdzīgi kā debesmannā. Pievieno jogurtu un ogas, pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!