15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 pitas maizes50 gsiers (kūstošs)1 ola1 ĒKeļļa
Pagatavošana
1
Pitas maizei sānos veic pietiekami lielu iegriezumu, lai varētu pavērt maizītes kabatu un piepildīt ar sieru. Ja pita apkaltusi, to apsmidzina ar ūdeni, bet, ja nav smidzināmās pudeles, samitrina virtuves dvieli un uz īsu brīdi tajā ietin pitas maizi, lai tā uzsūktu mitrumu.
2
Uz rupjās rīves sarīvē sieru, sajauc ar olu. Ar karotes palīdzību sieru sapilda pitas kabatā.
3
Karsē pannu ar eļļu, tajā liek pitu un cep no abām pusēm zeltaini brūnu. Pasniedz karstu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit