Vai esi kādreiz pamēģinājis avokado apcept uz pannas? Ja nē, tad laiks izmēģināt ko jaunu – uz pannas apceptas bekona šķēlītes, avokado un ķirštomāti būs lieliska maltīte vēlajām brokastīm vai pusdienām.
15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 šķēlesbekons1 avokado60 gķirštomāti
Pagatavošana
1
Uz grilpannas pāris minūtes apcep bekona šķēles.
2
Avokado nomizo un sagriež aptuveni astoņās biezās šķēlēs. Uz pusēm sagriež arī ķirštomātus.
3
Bekonu apgriež uz otru pusi, uz pannas saliek arī avokado un ķirštomātus. Visu apcep dažas minūtes, līdz bekons kļūst kraukšķīgs, tomāti mīksti, bet avokado sāk apbrūnēt.
4
Pēc tam sastāvdaļas saliek vienādās daļās uz diviem šķīvjiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit