30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
150 gkūpināts šķiņķis1 tomāts0.5 sīpols200 gsiers3 ĒKmilti2 olas3 ĒKmajonēze
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Apaļu cepamo formu ietauko un izkaisa ar miltiem, liekos miltus izpurinot. Sagriež plānās šķēlēs šķiņķi, tomātus un sīpolu. Uz rupjās rīves sarīvē sieru.
2
Nelielā bļodā iesijā miltus. Vidū izveido bedrīti un iesit olu, to sakuļ, pievieno majonēzi un, sākot maisīt no vidus, sajauc mīklu. Mīklu ielej sagatavotajā formā.
3
Uz mīklas kārto šķiņķi, sīpola un tomātu ripiņas, pāri pārkaisa sieru. Liek picu karstā cepeškrāsnī un cep 10-15 minūtes, līdz pica gatava un siers izkusis un zeltains.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit