Sastāvdaļas
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
Tītara malto gaļu sajauc ar garšvielu maisījumu, sāli, pipariem, sasmalcinātu sīpolu un saspiestu ķiploka daiviņu. Maltās gaļas masu savirpina plaukstās, veidojot gaļas bumbiņas.
Cepamo pannu izklāj ar cepampapīru, izkārto uz tā gaļas bumbiņas un liek pannu cepeškrāsnī. Tītara gaļas bumbiņas cep 20 minūtes, pusceļā apgriežot tās otrādi, lai gaļa viscaur apbrūnētu.
Paralēli gatavo mērci – pannā uzkarsē eļļu, pievieno sakapātu sīpolu un apcep dažas minūtes, līdz tas ir mīksts. Pievieno chipotle pastu, konservētos tomātus un dažas bazilika lapas. Visu apcep piecas minūtes.
Gatavo dārzeņu nūdeles – redīsus un cukīni nomizo. Pēc tam ar žuljēna mizojamo nazīti "samizo" dārzeņus smalkās, nūdelēm līdzīgās strēmelītēs. Cukīni un balto redīsu nūdeles izkārto uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Liek cepeškrāsnī un apsilda aptuveni trīs minūtes.
Dārzeņu nūdeles pēc tam iemaisa siltajā tomātu mērcē. Nūdeles pasniedz šķīvjos, pa virsu liekot tītara gaļas bumbiņas. Dekorē ar bazilika lapiņām.