20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 gab.olas3 bekona šķēles labi kūstošs, sarīvēts siers (piemēram, Krievijas vai Čedaras) pēc garšasgaršvielas un garšaugi pēc garšassāls eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Nelielā bļodā iesit olas, pievieno sāli, garšvielas un ar putojamo slotiņu puto aptuveni minūti, līdz masa kļuvusi gaisīga.
2
Sakarsē pannu un bez eļļas apcep bekonu. Noliec malā.
3
Noregulē nelielo liesmu, uz pannas uzlej eļļu, lej sakultās olas, izlīdzini pa visu pannu un uzliec vāku.
4
Cep aptuveni 4-6 minūtes, līdz omlete gandrīz gatava, bet pa vidu vēl nedaudz jēls. Tad vienā pusē ieliec apcepto bekonu, pusi no siera un pārloki otru pusi pāri.
5
Pārkaisi pāri palikušo sieru. Pacep vēl minūti ar vāku virs pannas.
6
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit