20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 šķēlespilngraudu maize3 gab.olas2 gab.vidēja lieluma avokado1 ĒKmajonēze1 ĒKbezpiedevu jogurts (var izmantot skābo krējumu) pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari pēc garšaszaļumi (lociņi, dilles)
Pagatavošana
1
Novāri olas, lai to dzeltenums būtu ciets – aptuveni septiņas minūtes. Atdzesē zem auksta, tekoša ūdens un tad nolobi.
2
Pagatavo salātus. Nomizo un mazos gabaliņos sagriez avokado. Mazos gabaliņos sagriez olas un samaisi ar avokado. Iemaisi majonēzi, jogurtu, zaļumus un garšvielas.
3
Ja vēlies, iepriekš var maizīti apgrauzdēt cepeškrāsnī vai uz pannas, bet labi garšos arī kopā ar mīkstu maizi.
4
Ņem vienu maizes šķēli, uzliec tai virsū salātlapu, tad izkārto salātus, atkal liec salātlapu un otru maizes šķēli.
Lai labi garšo!
Kanapē un sviestmaizesAvokadoGaršvielas un garšaugiPipariOlu salātisalsBezpiedevu jogurtsBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit