15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
18 cīsiņi, piemēram, "Rīgas miesnieka" Rakveres cīsiņi0.5 sarkanā paprika1 ĒKmedus2 ĒKmaigas vai stipras sinepes6 koka iesmiņi
Pagatavošana
1
Sajauc medu ar sinepēm nelielā bļodiņā. Sagriez papriku uz pusēm un pēc tam – mazos trīsstūrīšos.
2
Iegriez cīsiņu galus četrās daļās un uz katra iesma uzdur trīs cīsiņus pamīšus ar paprikas trīsstūrīšiem. Uzliec uz cepeškrāsns pannas, kas noklāta ar cepampapīru.
3
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Apsmērē cīsiņus ar marinādi un cep cepeškrāsnī aptuveni 10 minūtes vai līdz brīdim, kad cīsiņu gali ir pilnībā izcepušies un kļuvuši brūngani. Pasniedz kopā ar atlikušo marinādi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit