25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
8 cīsiņi, piemēram, "Rīgas miesnieks" Rakveres cīsiņi400 gsaldētas kārtainās mīklas plāksnes8 siera šķēles10 ĒKkečups4 TKkaltēta raudene
Pagatavošana
1
Sagriež ledusskapī atkausētu mīklu 8 kvadrātos, katru ieklāj mafinu formiņā.
2
Katrā formiņā mīklā ieliek 1-2 ēdamkarotes kečupa, pa virsu uzber aptuveni pustējkaroti kaltētas raudenes.
3
Vienā no cīsiņa galiem iegriež dziļu krustiņu, ieliek formiņā ar sagriezto galu uz augšu.
4
Sagriež uz pusēm siera šķēlītes un aptin ap cīsiņu. Cep 200 grādos aptuveni 10 līdz 15 minūtes vai līdz brīdim, kad cīsiņa sagrieztais gals ir izcepies un mīkla ir zeltaini brūna.
Ēd, kamēr pīrādziņi vēl silti!
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKarstās uzkodasCīsiņiGaršvielas un garšaugiKečupsKārtainā mīklaSiersPīrāgi un smalkmaizītesMajorāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit