20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
900 gsparģeļi50 gsviests (izkausēts)100 gParmezāna siers (sarīvēts) šķipsnapipari
Pagatavošana
1
Lielā katlā ielej nedaudz ūdens un uzvāra. Kad ūdens burbuļo, katlā ieliek notīrītus sparģeļus un vāra aptuveni 3 minūtes. Pēc tam nokāš.
2
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
3
Sparģeļus izkārto cepamajā traukā, kas izklāts ar cepamo papīru. Tiem pārlej izkausētu sviestu un uzkaisa sarīvētu Parmezāna sieru un piparus.
4
Sparģeļus liek cepeškrāsnī un cep 10-15 minūtes, līdz siers izkusis. Kad gatavi, pasniedz šķīvjos. Ēd, kamēr vēl silti.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVakariņu idejasCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasParmezāna siersPipariSparģeļiSviestsDārzeņu ēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit