8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
0.5 franču bagete100 gsviests (izkausēts)200 gČedaras siers (sarīvēts)350 gbrokoļi300 gšķiņķis (sagriezts kubiņos)4 olas500 mlpiens pipari
Pagatavošana
1
Bageti sagriež lielos gabaliņos un apviļā sviestā. Tad izkārto cepamā trauka pamatnē.
2
Maizei uzber nedaudz siera, tad brokoļa gabaliņus, bet beigās šķiņķi.
3
Lielā bļodā sakuļ olas, pienu un piparus. Masu pārlej sacepuma sastāvdaļām, virsū uzkaisa sieru un ieliek ledusskapī uz stundu.
4
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
5
Cepamo trauku pirms cepšanas nedaudz notur istabas temperatūrā, virsū uzkaisa atlikušo sieru. Tad liek uzkarsētajā cepeškrāsnī un cep 35-40 minūtes.
6
Kad sacepums gatavs, izņem no krāsns un atdzesē 10 minūtes, tad pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit