Omlete, kas domāta nevis rīta cēlienam, bet gan pusdienām vai vakariņām. Recepti piedāvā Ieva, viena no Tasty.lv "Ātro vakariņu" recepšu konkursa dalībniecēm.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
300 gpākšu pupiņas (svaigas vai saldētas)6 lielas olas "Pecorino" siers sviests cepšanai
Pagatavošana
1
Pannā sviestā uz mazas uguns sautē pupiņas aptuveni 10 minūtes.
2
Pievieno sakultas olas un ļauj cepties uz mazas uguns 5 minūtes, tad pievieno kubiņos sagrieztu sieru. Der jebkurš cietais siers (piemēram, itāļu aitas piena siers Pecorino).
3
Apmet omleti apkārt un turpina cept aptuveni 3 minūtes, kamēr gatava.
"Tā kā mēs ar vīru esam absolūti siera atkarīgie, tad es gatavo omleti vēl pārkaisu ar sīki sarīvētu sieru," norāda Ieva.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit