Foto: Privātais arhīvs

Omlete, kas domāta nevis rīta cēlienam, bet gan pusdienām vai vakariņām. Recepti piedāvā Ieva, viena no Tasty.lv "Ātro vakariņu" recepšu konkursa dalībniecēm.

20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
300 gpākšu pupiņas (svaigas vai saldētas)6 lielas olas "Pecorino" siers sviests cepšanai

Pagatavošana

1

Pannā sviestā uz mazas uguns sautē pupiņas aptuveni 10 minūtes.

2

Pievieno sakultas olas un ļauj cepties uz mazas uguns 5 minūtes, tad pievieno kubiņos sagrieztu sieru. Der jebkurš cietais siers (piemēram, itāļu aitas piena siers Pecorino).

3

Apmet omleti apkārt un turpina cept aptuveni 3 minūtes, kamēr gatava.

"Tā kā mēs ar vīru esam absolūti siera atkarīgie, tad es gatavo omleti vēl pārkaisu ar sīki sarīvētu sieru," norāda Ieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!