Foto: Publicitātes attēls
Ātri pagatavojams un veselīgs pēcpusdienas našķis kā bērniem, tā pieaugušajiem. Pekanriekstu vietā var izmantot arī citus riekstus, kas bērniem pašiem labāk garšo.

Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Rimi gardēži šefpavārs Normunds Baranovskis.

10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 banāni1 ĒKmedus2 ĒKsviests100 gpekanrieksti2 standziņas kanēlis400 gbezpiedevu jogurts

Pagatavošana

1

Sagriež banānus gareniski vai ripiņās.

2

Sakarsē pannu, pievieno riekstus un nedaudz tos apgrauzdē bez taukvielām. Tad pievieno sviestu un medu. Kad sviests pakusis, liek tajā banānu un viegli apcep. Pasniedz ar jogurtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!