30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 paciņa kārtainā mīkla āboli ābolu ievārījums vai džems
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2
Kārtaino mīklu nedaudz izrullē, noloka aptuveni centimetru platu maliņu, uzliek uz cepamās pannas un mīklu sadursta ar dakšiņu.
3
Ābolus nomazgā, izgriež to serdi un sagriež plānās šķēlītēs.
4
Mīklas virsmu noziež ar ābolu ievārījumu vai džemu. Virsū izkārto plāni sagrieztās ābolu šķēlītes. Kad tas izdarīts, ar ievārījumu noziež arī mīklas maliņas un, ja ir vēlēšanās, arī ābolus.
5
Kārtainās mīklas kūku liek cepeškrāsnī un cep 20-25 minūtes, līdz tā zeltaina. Ēd, kamēr vēl plātsmaize silta.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit