25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
olas bekons sviests vai eļļa formas ietaukošanai pēc garšassāls pēc garšasgaršvielas
Pagatavošana
1
Ietauko mafinu pannas iedobes ar sviestu vai eļļu. Katrā trauciņā ieklāj bekona šķēli, virsū iesit olu un pārber garšvielas.
2
Liec cepties cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 10-15 minūtes. Ja vēlies pavisam izceptas olas, tad sagaidi, līdz virskārta ir aprāvusies, bet, ja dzeltenumu vēlies pašķidru, tad cep īsāku laiku.
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem un kādu gardu mērci.
Šādi gatavotas olas var papildināt arī ar sieru, papriku, tomātiem, kukurūzu, citiem dārzeņiem, kā arī sēnēm un garnelēm. Tāpat virskārtu īsi pirms cepšanas beigām var pārbērt ar sieru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit