10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
bundža konservēti "Bonduelle" turku zirņi230 mlolīveļļa2 TKgaram masala garšvielas pēc garšasJūras sāls
Pagatavošana
1
Turku zirņus nokāš, noskalo un rūpīgi nosusina uz papīra dvieļa. Dziļā pannā ielej olīveļļu un uzkarsē.
2
Kad eļļa karsta, pannā saber turku zirņus un, regulāri maisot, cep aptuveni 8 minūtes, līdz tie kraukšķīgi un atvērušies. Pēc tam ar putu karoti turku zirņus izņem no pannas un saliek uz papīra dvieļa, lai notecētu liekā eļļa.
3
Kamēr turku zirņi vēl karsti, tos apkaisa ar garšvielu maisījumu un sāli.
4
Kārtīgi apmaisa, lai visi turku zirņi būtu noklājušies ar aso garšvielu.
5
Pasniedz, kamēr vēl silti.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit