45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 paciņa ātrais kūkas maisījums, piemēram, "Dobeles dzirnavnieks"500 grabarberi3 ĒKcukurs MĒRCEI:2 olas100 gskābais krējums1 ĒKkanēlis3 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Pagatavo mīklu pēc ražotāja norādēm.
2
Kūkas veidnē ieklāj cepamo papīru, ielej mīklu un izlīdzina virsmu, lai tā būtu vienmērīga.
3
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
4
Mazos gabaliņos sagriež rabarberus un pārber pāri mīklai veidnē.
5
Tad visu pārkaisa ar cukuru. Kūku liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 20 minūtes, līdz tā ir gandrīz gatava.
6
Izņem veidni no krāsns un pārlej virskārtu ar mērci – sakultu olu ar krējumu, cukuru un kanēli. Pēc tam kūku liek atpakaļ krāsnī un cep vēl 10–15 minūtes, līdz virskārta kļuvusi zeltaini brūna.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit