Recepte piedalās "Tasty" rīkotajā brokastu recepšu konkursā un to lasītājiem piedāvā Lita.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbiezpiens (krēmīgas konsistences)4 ĒKkviešu milti2 olas2 ĒKzemesriekstu sviests1 TKvaniļas cukurs2 ĒKcukurs augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Traukā saber biezpienu, pievieno olas, zemesriekstu sviestu, vaniļas cukuru un parasto cukuru. Visu apmaisa un tad pievieno miltus. Kārtīgi samīca masu, lai nebūtu pārāk šķidra un ķepīga pie rokām.
2
Uzkarsē pannu un augu eļļu. Kad panna uzkarsusi, ar mitrām rokām veido plācenīšus (tā varēs vieglāk izveidot skaistu formu un tie nelips).
3
Plāceņus cep no abām pusēm. Jābūt ļoti vērīgiem, jo plāceņi ātri var apdegt.
4
Pasniedz kopā ar skābu krējumu vai skābenu ievārījumu.
Iesūtīja: Lita Pētersone
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit