30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 grabarberi pēc garšascukurs1 ĒKkukurūzas ciete tostermaize vaniļas mērce eļļa vai sviests ietaukošanai
Pagatavošana
1
Vispirms pagatavo pildījumu. Nomizo un mazākos gabaliņos sagriez rabarberus. Liec katliņā kopā ar cukuru, kukurūzas cieti un karsē, līdz masa sabiezē un rabarberi kļuvuši mīkstāki.
2
Karstumizturīgos trauciņos, bļodiņās vai mafinu pannas iedobītes ietauko ar eļļu vai sviestu, ieklāj gar malām tostermaizes šķēles, kam nogrieztas garoziņas. Iepildi rabarberu pildījumu, pa virsu uzliec vēl vienu gabaliņu maizes, lai pildījums nosedzas un liec cepties cepeškrāsnī 200 grādos uz 10-15 minūtēm.
3
Pasniedz ar vaniļas mērci, kuras pagatavošanas recepti atradīsi šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit