tomātu zupa gaspačo vasara aukstā zupa
Foto: Shutterstock
Aukstā zupa no tomātiem, redīsiem un gurķiem, ko varēsi pagatavot zibenīgi. Neatņemams virtuves palīgs šīs zupas pagatavošanai būs blenderis – ar to tad arī gatavo zupu, cik krēmīgu vien katram tīk.
10Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
450 gtomāti450 gredīsi1 gab.gurķis4 ĒKolīveļļa2 ĒKlaima sula0.5 TKVusteras mērce ūdens pēc garšassāls pēc garšaspipari PASNIEGŠANAI: gurķi redīsi lociņi maize

Pagatavošana

1

Tomātus, redīsus un gurķus sagriež nelielos gabaliņos un saliek blenderī (daļu pataupa, lai varētu pievienot zupai beigās). Pievieno arī olīveļļu, laima sulu un Vorčesteras mērci. Ja zupu gribas šķidrāku, pievieno arī mazliet auksta ūdens.

2

Auksto zupu blendē īsu mirkli, līdz zupai ir vēlamā konsistence.

3

Salej bļodiņās un pasniedz ar lociņiem, redīsu un gurķu gabaliņiem. Klāt ēd kraukšķīgu maizi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!