8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 pudele sarkanvīns150 mlapelsīnu sula2 ĒKlaima sula2 ĒKcukurs2 saujaszemenes3 āboli PIEDERUMI: saldējuma trauciņi un kociņi
Pagatavošana
1
Lielā sulas krūzē ielej vīnu, pievieno apelsīnu sulu, laima sulu un cukuru – visu samaisa, līdz cukurs izšķīdis.
2
Sangriju uzmanīgi salej saldējuma trauciņos, tā, lai tajos vēl atliktu vieta. Zemenes un ābolus sagriež nelielos gabaliņos un saber saldējuma trauciņos, lai augļi un ogas nogrimst.
3
Saldējumu ieliek saldētavā, lai sasalst vismaz 4 stundas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit