Kitija Jurcika
Arī vienkāršas maizītes var padarīt saldas – atliek vien tās apbērt ar drumstalām, krāsnī ceptiem āboliem un gardu vaniļas saldējumu. Brīdinām – jāēd ātri, kamēr saldējums nav izkusis! Ar interesanto recepti dalās Anna Panna, viena no raidījuma "Gatavo 3" kulinārēm.

Jāņem vērā: ar produktu daudzumu variē pēc nepieciešamības.

6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

mazas maizītes (piemēram, "Fazer" "Gardā" Mini tostermaize) cukurs milti sviests kanēlis vaniļas saldējums

Pagatavošana

1

Krāsni sakarsē 180 grādus karstu.

2

Ābolus sagriez vienādās daiviņās, apber ar kanēli un liec cepties krāsnī 20 minūtes.

3

Tikmēr pagatavo drumstalas – 1 daļu cukura sajauc ar 2 daļām miltu un 1,5 daļām sviesta. Samīci līdz izveidojušās drumstalas. Liec cepties krāsnī līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

4

Maizīti mazliet apgrauzdē. Tad liec uz tās ceptos ābolus, vaniļas saldējumu un pārkaisi ar drumstaliņām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!