40Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.rabarberu kāti200 gcukurs500 gpersiku jogurts (var izmantot arī citu jogurtu)100 gsvaigas zemenes
Pagatavošana
1
Nomizo un mazos gabaliņos sagriez rabarberus. Liec katliņā, pievieno cukuru un sautē, līdz kļuvuši mīksti. Noliec malā un pilnībā atdzesē.
2
Blenderī liec jogurtu, sagatavotos rabarberus, zemenes un sasmalcini viendabīgā masā.
3
Ja mājās ir saldējuma mašīna, lej masu ierīcē tam paredzētajā traukā un ļauj darīt savu darbu, līdz sasniegta vēlamā konsistence.
Ja nav saldējuma mašīnas, izmanto kādu no šīm saldējuma pagatavošanas metodēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit