pildītas pankūkas
Foto: Shutterstock
Pildītas plānās pankūkas – piņķerīgs process, bet tik gards gala rezultāts, ka nav iespējams no garduma atteikties. Pamēģini pildīt plānās pankūkas ar spinātu un mājas siera maisījumu – ļoti garda variācija laiskām brokastīm.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
6 gab.olas1 lpiens1 TKcukurs1 TKsāls600 gkviešu milti2 ĒKsviests400 gspināti400 gmājas siers sviests cepšanai

Pagatavošana

1

Gatavo pankūku mīklu. Bļodā saputo olas ar pienu, sāli un cukuru. Pievieno izsijātus miltus un samaisi – mīklai jābūt viendabīgas konsistences, bez kunkuļiem. Izkausē sviestu un pievieno mīklai. Mīklu liec ledusskapī uz stundu.

2

Cep plānās pankūkas uz ietaukotas pannas.

3

Gatavo pildījumu. Sakarsētā pannā izkausē sviestu un apcep spinātus, lai tie saplok. Atdzesē.

4

Spinātus sajauc bļodā ar mājas sieru, sāli un garšvielām pēc izvēles.

5

Pildījumu liek pankūkā, sarullē vai saloki un nedaudz apcep pannā no abām pusēm.

6

Pasniedz ar skābu krējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!