25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gsviesta pupiņas3 gab.sīpoli, vidēji5 gab.tomāti, vidēji1 ĒKcukurs pēc garšassāls pēc garšassvaigi zaļumi (dilles, pētersīļi, loki)
Pagatavošana
1
Nogriez sviesta pupiņām cietos galus, ja pupiņas ir garas, arī pāksti sagriez uz pusēm.
2
Katlā uzvāri ūdeni, pievieno sāli un liec vārīties pupiņas, līdz tās kļuvušas mīkstas. Nokās ūdeni un noliec malā.
3
Pannā sakarsē eļļu un uz lēnas uguns apcep gabalos sagrieztus sīpolus.
4
Kad tie kļuvuši caurspīdīgi, pievieno mazos gabalos sagrieztus tomātus un sutini.
5
Kad sākusi izdalīties sula, pievieno garšvielas un turpini sautēt zem vāka.
6
Pannas saturam pievieno novārītās sviesta pupiņas, samaisi un turpini sautēt uz lēnas uguns.
7
Īsi pirms beigām pievieno svaigus zaļumus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit