30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 40
kukulis ciabata4 ĒKolīveļļa250 gStiltona siers dzērveņu ievārījums pētersīļi
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2
Ciabatu sagriež 20 plānās šķēlēs un izkārto uz cepampannām. Maizes šķēles apziež ar olīveļļu.
3
Liek cepeškrāsnī un cep 8-10 minūtes, līdz maize ir zeltaina.
4
Stiltona sieru sagriež šķēlītēs, lai sanāktu katram grauzdiņam. Sieru izkārto uz maizītēm un ieliek atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz 3-4 minūtēm.
5
Gatavās maizītes pārgriež uz pusēm. Garnē ar nelielu karotīti dzērveņu ievārījuma, virsū uzkaisa pētersīļus.
Pasniedz, kamēr grauzdiņi vēl silti. Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsKanapē un sviestmaizesCiabataOlīveļļaPētersīļiSiersPicas un karstmaizesDzērveņu ievārījums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit