20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 olas6 šķēlesbekons pēc garšassāls pēc garšaspipari6 šķēlestostermaize pētersīļi vai citi zaļumi eļļa
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2
Mafinu pannas iedaļas iesmērē ar eļļu. Ar nelielas tasītes palīdzību no tostermaizes šķēlēm izgriež sešus nelielus maizes apļus – tos ievieto mafinu iedaļu pamatnē.
3
Gar mafinu pannas iedaļu maliņām ieklāj bekona šķēli, lai veidotos groziņš. Kad šādi groziņi sagatavoti, tajos iesit jēlu olu, lai visas iedaļas būtu aizņemtas.
4
Olām uzkaisa sāli un piparus pēc garšas. Mafinu pannu liek cepeškrāsnī un cep 10-15 minūtes, līdz olas gatavas līdz vēlamajai dzeltenuma konsistencei.
5
2 minūtes pirms cepšanas beigām olām uzkaisa pētersīļus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit