30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 olas4 ĒKsviests4 saujasgailenes pēc garšassāls pēc garšaspipari sīpols
Pagatavošana
1
Gailenes notīra un smalki sagriež. Sakapā sīpolu.
2
Pannā uzkarsē pusi no nepieciešamā sviesta. Apcep sīpolus, līdz tie caurspīdīgi. Tad pannā pievieno gailenes un cep, līdz tās mīkstas un gatavas.
3
Gailenes pārliek citā traukā.
4
Olas sakuļ un pievieno tām sāli un piparus pēc garšas. Tajā pašā pannā, kur tika ceptas sēnes, izkausē atlikušo sviestu.
5
Sakultās olas ielej pannā un cep, ļaujot maliņām nedaudz sarecēt. Tad ar lāpstiņu samaisa kulteni. Ik pa laikam apmaisot cep, līdz kultenis teju gatavs. Pēc tam kultenim pievieno apceptās sēnes, visu apmaisa un pannu noņem no plīts.
Kulteni pasniedz uzreiz, kamēr vēl silts.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit