Sastāvdaļas
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 150°C.
Ar mikseri saputo olu baltumus, līdz tie ir gaisīgās putās.
Saputo sviestu ar cukuru un vaniļas ekstraktu, līdz sviests gaisīgs un gaišs. Tad pakāpeniski pievieno miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri, un kafiju.
Mīklu salej divās ietaukotās kūku formās. Liek cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz biskvīti gatavi.
Uzputo saldo krējumu putukrējumā, pievienojot tam pūdercukuru, vaniļas ekstraktu un kafijas granulas.
Vienu biskvīta daļu apsmērē ar zemesriekstu sviestu un pārkaisa tam sarīvēto šokolādi. Tad biskvītu apziež ar trešdaļu pagatavotā putukrējuma.
Apziestajam biskvītam virsū liek otru. Ar paletes nazi vai silikona lāpstiņu ziež virsū atlikušo putukrējumu, lai visa kūka būtu nosegta.
Beigās kūkai virsū ziež karameļu mērci, ļaujot tai notecēt gar sāniem.