Foto: Shutterstock
Rudenīgas ķirbju pankūkas ar sarīvētu sieru. Pasniedz, kamēr vēl siltas, kopā ar grieķu jogurtu vai skābo krējumu.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gsarīvēti ķirbji2 olas2 ĒKmilti2 ĒKpiens100 gsarīvēts Parmezāna siers pēc garšassāls pēc garšaspipari eļļa cepšanai skābais krējums vai grieķu jogurts

Pagatavošana

1

Lielā bļodā sarīvē ķirbi. Pievieno olas, miltus, Parmezāna sieru un pienu. Visu kārtīgi samaisa viendabīgā masā. Tad pievieno sāli un piparus pēc garšas.

2

Uzkarsē eļļu pannā uz vidēji mazas uguns un ar karoti liek mīklu pannā, veidojot nelielas pankūkas.

3

Cep apmēram 2–3 minūtes no vienas puses, tad apgriez un cep, līdz gatava arī otra. Pankūkām jābūt zeltainām. Ja panna karstāka, cepšanas laiks būs īsāks. Un tā, līdz visa mīkla sacepta pankūkās.

Gatavās pankūkas pasniedz ar skābo krējumu vai grieķu jogurtu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!