45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1.5 kgķirbji0.5 TKmalts muskatrieksts300 gsarīvēts Parmezāna siers1 ola (var iztikt bez) pēc garšassāls50 gsviests
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.
2
Iepriekš iztīrītu ķirbi sarīvē. Ķirbjus liek lielā bļodā, pievieno olu, sieru (mazliet rezervējot vēlākam), sāli un muskatriekstu un visu samaisa.
3
Ietauko cepamtrauku (apmēram 26x20 cm) ar sviestu. Ķirbju un siera masu liek cepamtraukā un izlīdzina.
4
Liek cepeškrāsnī un cep 25 minūtes. Tad izņem laukā, pārkaisa ar pietaupīto sieru un ieliek cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm.
Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit