7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
30 gsalātu mix (rukola, spināti u.c.)50 gdiedzēti kviešu graudi50 gturku zirņi35 gpekorino siers15 gcitrusa vai bazilika pesto5 golīveļļa5 gpistācijas
Pagatavošana
1
Turku zirņus uzbriedina aukstā ūdenī vismaz 2 stundas. Tos vāra, līdz gatavi (20–30 minūtes), un ļauj tiem atdzist.
2
Diedzētus graudus samaisa ar vārītiem turku zirņiem, pievieno salātu lapas un citrusa pesto mērci, viegli apmaisa un kārto uz šķīvja.
3
Virsū liek plānās šķēlēs sagrieztu pekorino cieto sieru un visu pārkaisa ar smalcinātiem pistāciju riekstiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit