45Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
MĪKLAI:1 tasemilti0.5 TKcepamais pulveris2 šķipsnassāls230 gsviests, kausēts0.66 tasecukurs1 gab.ola0.5 TKvaniļas cukurs PILDĪJUMAM:8 gab.persiki pēc garšascukurs pēc garšaskanēlis
Pagatavošana
1
Skarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.
2
Persikiem izņem kauliņus, nomizo, sagriež gbaliņos. Persikus liek bļodā, samaisa ar cukuru un kanēli.
3
Samaisa miltus ar cepamo pulveri un sāli. Sakuļ sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno miltu maisījumam, tad iemaisa tajā sakultu olu.
4
Veidnes apakšā liek persikus, pārlej ar mīklu, liek krāsnī uz 35-40 minūtēm.
5
Pirms pasniegšanas sagriež gabalos, pārkaisa ar pūdercukuru, pasniedz ar saldējuma bumbu.
Mātes dienas ēdieniCepeškrāsnsCepamais pulverisMiltiOlasPersikiPīrāgi un smalkmaizītesVaniļas cukursViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit