Foto: Publicitātes attēls
Gardas vīģu trifeles ar mandelēm, pistācijām, tumšo šokolādi un konjaku ņiprumam. Recepti piedāvā "Rimi gardēži".
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gžāvētas vīģes150 gtumšā šokolāde40 gmedus50 gmandeles50 gpistācijas1 ĒKkonjaks1 TKkanēlis kakao pulveris

Pagatavošana

1

Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Piestā vai blenderī sasmalcina mandeles un pistācijas.

2

Vīģes, ja nepieciešams, noskalo, nosusina un ar blenderi samaļ putrā. Vīģēm pārlej konjaku, pieber sasmalcinātos riekstus, pievieno arī kanēli, medu un izkausēto šokolādi. Visu sajauc un atdzesē.

3

Kad vīģu masa padzisusi, veido glītas bumbiņas, apviļā tās kakao pulverī, un vīģu trifeles ir gatavas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!