25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 gmakaroni1 gab.paprika1 gab.neliels cukīni1 gab.neliels baklažāns200 gšampinjoni200 mlsaldais krējums pēc garšassāls un pipari pēc garšaskaltēti garšaugi (majorāns, timiāns, dilles, pētersīļi, ķiploki utt.)
Pagatavošana
1
Sagriež visus dārzeņus mazākos gabaliņos – strēmelītēs vai kubiciņos.
2
Pannu sakarsē ar eļļu un liek cepties vispirms cietākos dārzeņus – papriku, baklažānus, cukīni. Dažas minūtes pacep un tad pievieno šampinjonus.
3
Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, ieber makaronus un vāra līdz al dente jeb konsistencei, kad makaroni vidū vēl ir viegli kraukšķīgi.
4
Apceptajiem dārzeņiem pievieno sāli, garšaugus. Pielej saldo krējumu un maisot karsē, līdz mērce sabiezē.
5
Beigās novārītos makarons iemaisa dārzeņu mērcē, pievieno sarīvētu sieru, apmaisa un atstāj zem vāka uz dažām minūtēm ievilkties.
Bauda gardu muti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit