Citi šo kombināciju papildina ar tunci savā sulā, citi – ar svaigu gurķi. Ja pievienosi vēl vārītus kartupeļus un žāvētu gaļu, būs gandrīz rasols!
15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 lkonservēti zaļie zirnīši4 vārītas olas1.5 ĒKmajonēze1 neliels saldais sīpols
Pagatavošana
1
Cieti vārītas olas sakapā, sasmalcina arī sīpolu.
2
Konservētajiem zirnīšiem nolej šķidrumu.
3
Visu liek bļodiņā, pievieno pāris karotes majonēzes, svaigi maltus melnos piparus pēc garšas. Samaisa un ceļ galdā.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit