Foto: DELFI
Konservēti zaļie zirnīši, vārīta ola, nedaudz majonēzes un sīpols kraukšķīgumam – šos varētu saukt par salātiem "Kad mājās nekā nav". Ļoti ātrs brokastu vai launaga ēdiens, gatavošanas laiks – vien tik, cik novārīt olas!

Citi šo kombināciju papildina ar tunci savā sulā, citi – ar svaigu gurķi. Ja pievienosi vēl vārītus kartupeļus un žāvētu gaļu, būs gandrīz rasols!

15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.5 lkonservēti zaļie zirnīši4 vārītas olas1.5 ĒKmajonēze1 neliels saldais sīpols

Pagatavošana

1

Cieti vārītas olas sakapā, sasmalcina arī sīpolu.

2

Konservētajiem zirnīšiem nolej šķidrumu.

3

Visu liek bļodiņā, pievieno pāris karotes majonēzes, svaigi maltus melnos piparus pēc garšas. Samaisa un ceļ galdā.

Lai labi garšo!

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!