10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 šķēlesbaltmaize4 šķēleskūpināts cūkgaļas šķiņķis8 šķēlesKrievijas siers (piemēram, ''Trikata'')2 TKsviests2 gab.olas pēc garšassāls un pipari
Pagatavošana
1
Baltmaizes šķēles apzied ar sviestu un liec apgrauzdēties sakarsētā pannā.
2
Kad viena maizes puse jau mazliet zeltaina un kraukšķīga, uz tās liec divas siera šķēlītes, pāri tam divas šķēles cūkgaļas šķiņķa, tad pāri vēl divas siera šķēles un noslēdz ar otru grauzdētās maizes pusi.
3
Samazini plīts karstumu, pannai liec pāri vāku un ļauj maizēm karsēties, līdz siers izkusis.
4
Tikmēr uz sakarsētas pannas izcep divas olas.
5
Karstmaizes pasniedz uz šķīvja, kā pēdējo pāri liekot cepto olu.
Recepte: Linda Vilmansone
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit