15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 šķēlespolārmaize1 gab.vistas fileja1 TKmedus2 gab.avokado1 gab.citrons1 saujaķirštomāti6 šķēlesKrievijas siers saujarukola2 ķiploku daivas pēc garšassāls un pipari
Pagatavošana
1
Vistu uz 30 minūtēm ieliek marinādē, kas pagatavota no puscitrona sulas, smalki sakapāta ķiploka, tējkarotes medus, sāls un pipariem.
2
Kad vista iemarinējusies, to no abām pusēm apgrilē uz pannas, līdz tā viegli zeltaina un izcepusies.
3
Avokado notīra un ar dakšiņu saspaida viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un atlikušā citrona sulu.
4
Uz polārmaizes bagātīgi ziež avokado masu, pāri kārto grilētas vistas šķēlītes, pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus un sauju smalku rukolas lapiņu. Noslēdz ar otru polārmaizes pusi.
Receptes autore: Linda Vilmansone
BrokastisLaunagsPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniAvokadoCitroniLapu salātiMedusVistas filejaĶirštomātiPicas un karstmaizesviegliKrievijas siersIkdienas maltīteiBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit