Foto: Publicitātes foto
Šī polārmaize ir kas vairāk par vienkāršu sviestmaizi. Bagātīgi izmantotās sastāvdaļas maizes šķēles papildina tik sātīgi, ka dažam tas var būt pat pamatēdiena vietā.
15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 šķēlespolārmaize1 gab.vistas fileja1 TKmedus2 gab.avokado1 gab.citrons1 saujaķirštomāti6 šķēlesKrievijas siers saujarukola2 ķiploku daivas pēc garšassāls un pipari

Pagatavošana

1

Vistu uz 30 minūtēm ieliek marinādē, kas pagatavota no puscitrona sulas, smalki sakapāta ķiploka, tējkarotes medus, sāls un pipariem.

2

Kad vista iemarinējusies, to no abām pusēm apgrilē uz pannas, līdz tā viegli zeltaina un izcepusies.

3

Avokado notīra un ar dakšiņu saspaida viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un atlikušā citrona sulu.

4

Uz polārmaizes bagātīgi ziež avokado masu, pāri kārto grilētas vistas šķēlītes, pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus un sauju smalku rukolas lapiņu. Noslēdz ar otru polārmaizes pusi.

Receptes autore: Linda Vilmansone

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!