20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
baltmaize sviests bazilika pesto labi kūstošs siers šampinjoni
Pagatavošana
1
Baltmaizes šķēles pārziež ar sviestu no abām pusēm. Sakarsē pannu un liek cepties maizītes no vienas puses. Kad šī puse apcepusies zeltaini brūna, apgriež maizītes otrādi, uzsmērē pesto, uzliec siera šķēli un plānas šampinjonu šķēles. Sēnes var likt arī zem siera.
2
Uz pannas liek vāku un cep uz lēnas uguns, līdz siers pakusis.
3
Siermaizītes var cept arī cepeškrāsnī. Tad ar sviestu ieziež vien maizītes virspusi, lai tā nepielīp pie pannas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit