karstmaize siermaize uzkoda
Foto: Shutterstock
Kad laika gatavošanai nav daudz, bet uzkodās gribas pagatavot ko sātīgu un reizē neparastu, liec lietā šo recepti.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

baltmaize sviests bazilika pesto labi kūstošs siers šampinjoni

Pagatavošana

1

Baltmaizes šķēles pārziež ar sviestu no abām pusēm. Sakarsē pannu un liek cepties maizītes no vienas puses. Kad šī puse apcepusies zeltaini brūna, apgriež maizītes otrādi, uzsmērē pesto, uzliec siera šķēli un plānas šampinjonu šķēles. Sēnes var likt arī zem siera.

2

Uz pannas liek vāku un cep uz lēnas uguns, līdz siers pakusis.

3

Siermaizītes var cept arī cepeškrāsnī. Tad ar sviestu ieziež vien maizītes virspusi, lai tā nepielīp pie pannas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!