Foto: Privātais arhīvs

Makaronu salāti ar kūpinātu cūkgaļu un kukurūzu, ko baudīt kā ikdienā, tā svētku reizēs. Recepti iesūtījusi Intra un tā piedalās "Tasty" makaronu salātu recepšu konkursā.

9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vārīti makaroni tomāti paprika konservēta kukurūza kūpināta cūkgaļa sīpoli siers eļļa cepšanai garšvielas pēc gaumes

Pagatavošana

1

Novārītus makaronus apber ar garšvielām (piemēram, baziliku).

2

Uz pannas apcep sīki sagrieztus sīpolus un sīki sagrieztu kūpināto cūkgaļu, sautē apmēram 7 minūtes.

3

Papriku un tomātus sagriež mazos gabalos.

4

Uz rupjās rīves sarīvē sieru.

5

Makaroniem pievieno sīpolus ar gaļu, samaisa, tad dārzeņus un kukurūzu. Beigās pievieno sieru, visu samaisa.

6

Liek ledusskapī, lai savelkas garšas.

Labu apetīti!

Iesūtīja: Intra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!